Contini lyckades hålla klubben i Serie C, en bedrift som han är mycket stolt över, och sa till Tribalfootball.com: ‘Jag jämför det med Napoli-segern i Turin i comeback från 2 till 0 till 2-3, en obeskrivlig sak som har stannat kvar i klubbens historia. Dessutom stod det här en vistelse i Serie C på spel. ‘
40-åringen fick en lång spelkarriär i Serie A Billiga Peru Tröja med Parma, Siena och Napoli, samt en 18-månadersperiod med Real Zaragoza i Spanien.
Matteo Contini har avslöjat att han skulle vara öppen för att flytta utomlands i framtiden när han fortsätter sin växande ledningskarriär. Han förklarade, ‘Förutom hur han kommunicerade med spelarna i mitt lag, hur han kommunicerade med domaren . … Nu förstår jag när du nämnde Arsenal Tröja i förhandsgranskningen av vikten som FC Porto-bänken hade i förhållande till detta. Detta var ett fantastiskt exempel på det.
De två cheferna kolliderade i andra halvlek, med Conceicao som senare förklarade att han svarade på kommentarer från Citychefen. . Porto-tränare Sergio Conceicao har detaljerat sin byst med Pep Guardiola under deras Champions League-nederlag i Manchester City.
Ramsey, som lämnade Arsenal för Juventus förra året, har nyligen kopplats till en återkomst till Premier League med United tippad för att utmana för hans signatur.
Tidigare Wales-chef Chris Coleman kan se Juventus-mittfältaren Aaron Ramsey flytta till Manchester United. Werner spelade hela 90 minuter på Molineux men kunde inte inspirera laget då Nuno Espirito Santos män fick en dramatisk vinnare av stopptid genom Pedro Neto för att säkra alla tre Billiga Liverpool Tröja poängen och ge ett bakslag till Chelseas titelhopp..

LaurindaD Matchtröjor Fotboll Vernaspjt

AOWEartha maglie calcio poco prezzo MiaMatter

ClaysdQco fotbollströja barn MatthiasB

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *